Pagina's

donderdag 4 april 2013

Leuke fashion apps

Hey readers, 

In the AppStore heb je ontzettend leuke fashion apps! Ik heb er een paar opgeschreven zodat jij thuis ook leuke apps kan downloaden...

Ken je de app POLYVORE? Een social-media app waarbij je leuke setjes kan maken met leuke kleren en misschien ook nog een paar dingen van het setje in jouw winkelwagentje kan gooien. Je kan ook setjes van andere liken. Download de app. Je kan ook mij volgen: " suebabey "


Ooit al gehoord van de app WHAT TO WEAR? Een app waarbij je iedere dag ziet hoe warm het is en wat het perfecte setje van de dag is. Natuurlijk hoeft het niet persé DAT setje te zijn je kan ook iets doen wat er op lijkt op dezelfde kleuren heeft. Je kan op de hoogte gehouden worden van elke dag! 


Je kijkt vast wel naar wat mensen aan hebben en dan wil je jouw stijl een beetje hetzelfde beginnen, krijg inspiratie met de app LOOKBOOK, kennen veel ook wel van de site maar er is ook een app, waarbij je leuke outfits ziet en verliefd wordt op een stijl! 

Dit waren een paar leuke apps, later meer want het bericht mag natuurlijk niet al te lang worden, kijk als je wilt nog even rond op mijn blog en laat reacties achter.

Kusjes , 
Modemeisje Sue

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel!! Leuk dat je nu ook plaatjes gebruikt! Misschien kan je ook een begin plaatje gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen