Pagina's

zondag 7 april 2013

Lente don'ts

Lente DON'Ts

Do or don't ? Als je op straat kijkt zie je soms leuke dingen en soms dingen die ECHT niet kunnen! Wil jij er niet als een gek bij lopen? Klik op lees meer en zie 5 don'ts op het gebied van mode en make up. Wil je de lente DO's zien? Kopieer dan op deze link en plak hem op de search balk boven aan de computer: http://dotrythisathomie.blogspot.nl/2013/04/lente-dos.html#more


DON'Ts:
1. Eigenlijk is het nooit in geweest maar toch zie je er 1000 meisjes mee lopen... Een cirkel foundation. Zelf ben ik sowieso niet zo van de foundation maar voor een speciale gelegenheid doe ik een klein beetje op. Maar op straat zie je al snel een meid met een oranje hoofd en haar nek een beetje wit. Ga toch onder de zonnebank en geen foundation-pop worden bah...



2. Yeah I know, de zon schijnt en de temperatuur is gestegen maar toch moet je nog echt even wachten met de navel-truitjes. Kleed je niet te zomers. Het staat armoedig als je te bloot bent gekleed. Ga dan voor zomerse stoffen.




3. Jaja, de hakken waarbij de tenen te zien zijn komen weer. En natuurlijk moet het bij je voeten er niet lelijk uit zien. Absoluut niet... De tijd is aangebroken: de tenen moeten weer verzorgt worden, haal het eelt weg, knip en lak de nagels! Moet toch echt gebeuren.


4. Geen zwarte nylon kousen. Onder een leuk jurkje, getverdemme, zo passé. En huidskleur kousen kunnen ook niet meer. De mode bied ons shorts die we onder dat leuke jurkje kunnen dragen. Ook zijn blote benen veel mooier. ookal zijn ze wit! Did you think about that?


5. De laatste don't is zeker niet onbelangrijk:  mix geen metaal, zitten er gouden knopen op jouw bloes? Neem dan zeker geen zilvere armband. Hou 1 kleur metaal en hou je outfit relaxt, word geen metaal-clown.


Dit waren de lente DON'Ts. Natuurlijk volgende seizoen weer de zomer DO's en DON'Ts.
Xxx
Modemeisje Sue

Geen opmerkingen:

Een reactie posten